Prosto Svichky - затишок твого дому


Привіт! Можливо, ви ще не знали. Від косметики і парфумерії я плавно перейшла до виготовлення ароматних свічок. Назвала їх Prosto Svichky. Бо вони такі clean and simple, прості речі, що роблять тебе трохи щасливішою.

Чому я взагалі то почала? Бо я також на початку повномасштабної війни була вимушена переїхати в інше місто. Майже без речей, тільки те, що на мені і маленький наплічник. Всі улюблені речі і минуле життя лишились 24 лютого 2022 року.

І житло, де я бувала, було дуже різної якості. Я задумалась, що робить мене трохи щасливішою, а чергове помешкання - домом. Де можна відновити сили, перепочити і повернутись в себе.  При чому не супер дороге і не складане у реалізуванні. І що можна взяти з собою, переїзджаючи, вкотре. 

Відповідь була - свічки. Затишний вогник та приємний аромат. Така магія - одним рухом руки зробити простір "своїм". 



І я подумала, що на зйомних квартирах, де люди далеко не завжди можуть облаштувати все під себе, за своїм смаком і вподобаннями. Адже це потребує ресурсів - енергії, часу, грошей і не малих. Вони далеко не завжди є. Особливо, якщо це третя квартира за пів року. І в цій квартирі живуть не тільки "не твої" речі, а і запахи минулих господарів. Може, вони курили. Чи сушили часник на балконі.

А такі штуки, як аромати для дому допомагають трохи змінити, налаштувати простір під себе, майже без зусиль. Простір буде хоча б пахнути "вами", вашими вподобаннями. І це капець як важливо, "своє місце", де хоч щось таке, як твоя душа бажає. А переїзджаючи - забарати з собою. Це не щось габаритне і важке. 




Що по свічкам: дуже крута якість, не банальні, красиві аромати, що справді пахнуть, як у холодному (коли свічка просто стоїть), так і у гарячому (коли свічка горить) стані. Часто, після знайомства з Prosto Svichky люди кажуть, що свічки навіть краще, ніж вони очікували :) 

Використовую лише сертифіковані IFRA, високоякісні та безпечні аромакопозиції. Соєвий віск з Америки та Англії, ніякого Китая. Що називається, "як для себе". Бо ви цим дихаєте.

Все продумую сама, від дизайну етикеток, аромату, концепції, контенту ітд ітд:)

А ще роблю дифузори і пахощі для дому. То взагалі, навіть якщо не фанати свічок, раджу спробувати. Ніжний і красивий аромат що вітає у будинку *_*

Інстаграм: Prosto Svichky

 

Коментарі